TRIM JátéktárTRIM JátéktárJátéktár

Családi nap

Céges rendezvény családos felnőtteknek? Igen!

Lassan itt a tavasz, egyre jobb lesz az idő, és így a cégek is gyakrabban rendeznek összejövetelt külső helyszínen - családos emberként azonban sokszor rendkívül nehéz eljutni egy ilyen eseményre, hiszen épp ilyenkor szokott megtörténni, hogy a gyermekeinkre valami különös véletlen folytán egyik rokonunk, barátunk vagy ismerősünk sem tud vigyázni.

Mi tudunk olyan rendezvényt szervezni Önöknek, mely tiszteletben tartja a tényt, hogy nagyon sok dolgozó felnőtt nevel gyermekeket, akiket szívesen elhoznának magukkal, de nem mernek. Ezért fejlesztettünk ki olyan rendezvényhelyszínt, ahol a gyermekek biztonságosan játszhatnak, úgy, hogy a szülők is rajtuk tarthatják szemüket, és higgyék el, a kicsiket rendkívül jól le fogja foglalni a felfújható mobil játszóház, a felfújható óriás csúszda vagy a felfújható légvár.

Felnőtteknek szóló játékaink a dolgozóknak is örömet okozhatnak: a virtuális céllövölde, az autószimulátor és a bérelhető black jack asztal szuper szórakozási lehetőség!

Forduljanak hozzánk bizalommal!

Szórakozás mindenkinek: kalandpark

A céges rendezvények csak akkor lehetnek igazán élvezetesek a munkavállalók és családjaik körében, ha mindenki megtalálja a neki való kikapcsolódást, a kisgyerekektől egészen az idősekig. Persze ehhez sok minden szükséges, és sok érdeklődési kört kell lefednünk. 

A gyermekeknek a játékok és aktív programok, a felnőtteknek és az idősebbeknek a különböző kulturális programok, esetleg szakmai bemutatók, étkezdék lehetnek érdekesek. Viszont vannak olyan lehetőségek, melyekkel minden korosztály megtalálja a számítását. Ezek közé tartozik és talán ezen programok legjellemzőbb képviselője a kalandpark.

Ezeken az eszközökön egyaránt szórakozhatnak három vagy akár ötven évesek is. A használatukhoz kizárólag ügyesség kell, így mindenki számára használható. Alapvetően a kalandparkok több akadályból álló akadálypályák, melyek önfeledt, aktív kikapcsolódást jelentenek az azokat használóknak.

Ha szeretne igazán jó hangulatot teremteni céges rendezvényén, válassza mobil kalandpark szolgáltatásunkat! Rendezvénye résztvevői garantáltan jól érzik majd magukat!

Élményekkel teli munkahelyi rendezvény

Szeretne kedveskedni alkalmazottainak? Népszerűbb vezetővé szeretne válni? Alkalmazottai jó közérzete nagyon fontos, és persze az is elsődleges szempont, hogy érezzék, hogy megbecsüli őket és munkájukat is.

Szeretne kedveskedni alkalmazottainak? Népszerűbb vezetővé szeretne válni? Alkalmazottai jó közérzete nagyon fontos, és persze az is elsődleges szempont, hogy érezzék, hogy megbecsüli őket és munkájukat is. Ennek kimutatására és megköszönésére nagyszerű lehetőséget nyújt egy eseményekkel teli program, melyen családjuk is részt vehet, a programok során pedig közelebb kerülhetnek munkatársaikhoz, főnökeikhez.

A családos, dolgozó embereknek igényük van arra, hogy az egész család kikapcsolódjon néha, természetesen együtt, és hatalmas meglepetés tud lenni, amikor erre a munkahelyük nyújt lehetőséget. Egy ilyen rendezvényen rengeteg változatos gyermekprogram, légvár, ugrálóvár várja a kicsiket, a felnőttek pedig a csocsó, a darts, az autós szimulátor és a biliárd segítségével tudnak önfeledten szórakozni.

Egy rendezvényen, ha a gyermekek jól érzik magukat, az már fél siker, hiszen a szülőkre ez pozitív benyomást tesz, mindemellett pedig a dolgozók is el tudják magukat foglalni addig, míg gyermekeik játszanak.

Felejthetetlen rendezvényt szeretne? Forduljon hozzánk!

Az örök klasszikus: Felfújható óriás csúszda

Családi rendezvényt szervez munkavállalóinak? Garantált mosolyt szeretne csalni a gyermekek arcára is? Ha az ideális kültéri játékot keresi, a lehető legjobb helyen jár!

A felfújható óriás csúszda örök klasszikusnak számít, amelyen egyáltalán nem fog az idő vasfoga. Nem véletlenül, hiszen a hagyományos csúszda is mindmáig népszerű a gyermekek körében, azonban a felfújható típus sokkal nagyobb mókát tartogat.

Elsősorban azért, mert már a csúszdához való feljutás is számos mulatságos pillanatot okozhat, hiszen kifejezetten nehéz a levegővel töltött anyagon megtartatni az egyensúlyt. Ha pedig elesnek a kicsik, garantáltan puha felületre érnek földet, amiről akár még vissza is pattanhatnak. A felfújható óriás csúszda főattrakciója persze maga a csúszás, amely minden kisgyermek számára életre szóló élményeket jelent.

Gondoskodjon róla, hogy a céges családi rendezvényen a gyermekek számára is biztosítva legyen a játékos időtöltés! A felfújható óriás gumicsúszdánál keresve sem találhat szórakoztatóbb és egyben biztonságosabb megoldást!

Értékesítés

Mobil: +36 70 335 1831
Tel.: +36 23 371 137 
Fax: +36 23 382 141
Web: https://trim.hu
E-mail: sales@trim.hu

Cégadatok

TRIM-2002. Kft.
Székhely: 2049 Diósd, Jolán u. 11.
Telephely: 2049 Diósd, Petőfi Sándor u. 37.
Adószám: 12823396-2-13
Cégjsz.: 13 09 106755

Postázási cím

2049 Diósd, Petőfi Sándor u. 37. 

Minden jog fenntartva © 2015 Trim Kft.

Programok és eszközök

Fő kategóriák

Összes játékÚjdonságokFelfújható játékokExtrém játékokKarneváli, vidámparki játékokParty játékokSzimulátorok, VR játékokSportjátékok, technikai sportokKiegészitő programokEzoterikus, önismereti és kényeztető programokSzínpadi programokFotóautomaták, interaktív fotózás

Tematikák

AutósCasinoCsaládi napCsapatépítőEsküvőFelnőttFesztivál, roadshowFocisGála, fogadás, bankettGyerekHagyományőrző, népiesInteraktívKarácsonyKonferencia, sajtótájékoztatóKiállítás, stand, promócióLogikai, fejtörőMagánrendezvényÓriásRetroVízi

Kosztályok, Nemek

Kisgyermek (1-6 év)Kisiskolás (6-12 év)Serdülő (12-18 év)Felnőtt (18+)FérfiNői
(0)
Keres