TRIM JátéktárTRIM JátéktárJátéktár

Csapatépítés

Céges csapatépítés beltéri játékok segítségével

Fontos, hogy cégünk alkalmazottai kiváló csapatot alkotva, teljesen surlódásmentesen tudják az adott problémákat megoldani.

Ahhoz, hogy ez a kiváló kapcsolat kialakuljon a munkatársak között, csapatépítésre van szükségük. A csapatépítés legkiemelkedőbb haszna, hogy javítja a cég alkalmazottainak kommunikációját, segíti az új kollégák beilleszkedését és az összhangban történő együttműködést. Ha jól megszervezett a csapatépítés, tegyük fel, beltéri játékok is jelen vannak, azok a kollégák, akik között esetleg nézeteltérés volt, vagy nem szimpatizáltak egymással, megtalálhatják a közös hangot a fejtörők és egyéb feladatok segítségével.

Az általános munkahelyi hangulatot egy vidám és jól együttműködő csapat váltja fel, mellyel nem csak az alkalmazottak érzik jobban magukat, de a teljesítményükön és a cég teljesítményén is pozitív változásokat tapasztalhat majd.

Ha Önnek is felkeltette érdeklődését egy kiváló cégen belüli csapatépítési lehetőség, mely alatt a beltéri játékok segítségével a dolgozók kreativitását és együttműködését fejlesztheti, keressen minket bizalommal! Garantált, hogy a csapatépítő után beosztottjai eredményesebb és jobb hangulattal járnak majd be a munkahelyükre, melyet a cég eredményeiben is érzékelni fog!

Felejthetetlen karácsonyi party? Nem lehetetlen!

A karácsonyi party megrendezése szinte minden cégnél nagy hagyományokra tekint vissza. Egy kis év végi ünneplés nem csupán az ünnepi hangulatot hozza meg, de segít levetkőzni a stresszt, közelebb hozza egymáshoz a munkatársakat és nem utolsó sorban szórakoztató program is egyben. Idén szeretné valami hagyományostól eltérő programmal meglepni kollégáit, alkalmazottait?

Ha a válasza igen, bennünk tökéletes partnerre talált a cél megvalósításában!

Mit szólna hozzá, ha nem csupán a zene szolgálna a vendégek szórakoztatásául, hanem különböző interaktív játékok is? Csocsó, darts vagy biliárd színesítheti az ünneplést, de akár kaszinóvá is változhat a hely egy éjszakára.

Bérelhető retro játékok, szimulátorok, greenbox fotózás és különböző érdekesebbnél érdekesebb programok gondoskodhatnak arról, hogy a céges karácsonyi partyn senki ne unatkozzon egyedül a büfé asztal mellett, hanem egy közös, izgalmas és emlékezetes ünneplésként maradjon meg mindenkiben az este.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a részletekről a megadott elérhetőségeinken, ha idén felejthetetlen céges karácsonyi partyt szeretne szervezni!

Extrém levezetés egy irodában átvészelt nap után

Megszaporodtak a szürkébb munkahelyi napok vállalkozásánál, és szeretné feldobni kollégái hangulatát? Esetleg egy hatalmas céges bulit vagy egy csapatépítő hétvégét tervez, és a legnépszerűbb szabadtéri játékokkal szeretné kiegészíteni a programot?

A kalandparkok remek megoldást nyújtanak, hiszen egyszerre rengeteg embert képesek megmozgatni, a közös élmény és csapathangulat pozitív utórezgései pedig aztán a munkaasztalnál is garantáltan kifejtik hatásukat. Az általunk kínált mobil kalandparkok 4, 8 illetve 12 akadályos verzióban állnak a rendelkezésére, ráadásul magukat az akadályokat is személyesen Ön választhatja ki. Ezeknek a szabadtéri játékoknak méretükhöz képest nincs nagy animátorigényük, 2-3 segítővel már könnyedén le lehet vezényelni egy többcsapatos versenyt is. Korosztályos megkötés pedig nincs, akár hatvan éves korig is bátran játszható a kalandpark.

A szabadtéri játékok ezen típusa kiváló szórakozást nyújthat bármilyen céges rendezvényen és csapatépítőn. Extrém pillanatokat hozhat pár szelídebb irodai nap után, így érdemes bevetni, ha úgy látja, ráférne egy frissítő kikapcsolódás a munkatársaira. Bátran keressen fel minket

Hogyan szervezzünk sikeres év végi céges rendezvényt?

Mivel egy cégnél nagyon sokféle ember dolgozik, különböző érdeklődéssel és elvárásokkal, ezért alaposan át kell gondolnunk és meg kell terveznünk az év végi céges rendezvényt.

Létezik néhány aranyszabály, melyek betartásával a szervezési teendők egyszerűbbé válnak, és a résztvevők elégedettek lesznek.

Mindenképpen kezdjük el időben a szervezést. Mivel egy év végi rendezvényről van szó, érdemes hetekkel előbb elkezdeni, mert a jó helyeket gyorsan lefoglalják. Fontos a megfelelő időpont kiválasztása. Próbáljuk meg kerülni a zsúfolt csütörtököt, pénteket, feltehetőleg egy hét közepi időpont mindenkinek megfelelő lesz.

Lényeges a cél meghatározása is. Egy év végi céges rendezvénynél leginkább az a fontos, hogy az alkalmazottak kellőképpen ki tudjanak kapcsolódni, levezetni az egész éves feszültséget. Miket vethet be ennek érdekében? Cégünktől különböző kikapcsolódáshoz szükséges játékokat bérelhet, mint például csocsó, darts, biliárd, roulette asztal és pókerasztal.

Ha emlékezetes év végi céges rendezvényt szeretne, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Értékesítés

Mobil: +36 70 335 1831
Tel.: +36 23 371 137 
Fax: +36 23 382 141
Web: https://trim.hu
E-mail: sales@trim.hu

Cégadatok

TRIM-2002. Kft.
Székhely: 2049 Diósd, Jolán u. 11.
Telephely: 2049 Diósd, Petőfi Sándor u. 37.
Adószám: 12823396-2-13
Cégjsz.: 13 09 106755

Postázási cím

2049 Diósd, Petőfi Sándor u. 37. 

Minden jog fenntartva © 2015 Trim Kft.

Programok és eszközök

Fő kategóriák

Összes játékÚjdonságokFelfújható játékokExtrém játékokKarneváli, vidámparki játékokParty játékokSzimulátorok, VR játékokSportjátékok, technikai sportokKiegészitő programokEzoterikus, önismereti és kényeztető programokSzínpadi programokFotóautomaták, interaktív fotózás

Tematikák

AutósCasinoCsaládi napCsapatépítőEsküvőFelnőttFesztivál, roadshowFocisGála, fogadás, bankettGyerekHagyományőrző, népiesInteraktívKarácsonyKonferencia, sajtótájékoztatóKiállítás, stand, promócióLogikai, fejtörőMagánrendezvényÓriásRetroVízi

Kosztályok, Nemek

Kisgyermek (1-6 év)Kisiskolás (6-12 év)Serdülő (12-18 év)Felnőtt (18+)FérfiNői
(0)
Keres