TRIM JátéktárTRIM JátéktárJátéktár

Gyerekprogramok

Kerti partin is garantált a jókedv!

A hétköznapok forgatagában alig van ideje találkozni barátaival? Egy napot szeretne arra szánni, hogy kint a szabadban eltöltsön egy kellemes délutánt szeretteivel, rokonaival és régen látott ismerőseivel, barátaival? Szeretné a gyermekeik számára is élvezetessé tenni a barátokkal töltött délutánt? Van egy remek ötletünk!

Egy dologban biztosak lehetünk: a gyermekek imádnak a felfújható játékok ölelésében játszani, a felfújható csúszdák, a légvár, az ugrálóvár lenyűgözi őket, és segítségükkel kiélvezhetik a mozgás minden örömét.

A felfújható játékok fejlesztik a gyermekek egyensúlyérzékét, és különféle gimnasztikai gyakorlatokat is végezhetnek a segítségükkel, és persze mindezt anélkül, hogy megsérülnének vagy bevernék a fejüket, hiszen a felfújható játékok és légvárak felülete puha, mint egy óriási lufi.

Béreljen tőlünk szabadtéri felfújható játékot, légvárat vagy óriás csúszdát, gyermekeik nagy örömére, és tegye élvezetessé a közös partit minden vendég számára!

Tegye emlékezetessé gyermeke szülinapját!

Gyermekeink születésnapja mindig különleges esemény. Számukra ez egy csodálatos nap, amely végre csak róluk és barátaikkal való közös mókáról szól; értük van a torta, a díszítés, az ajándékok, a programok.

Számunkra, szülői szemszögből kicsit más jelentőséggel bír ez a nap. Felidézzük az időszakot, amikor türelmetlenül vártuk őt, a napot, amikor megszületetett, amikor elhoztuk a kórházból és először belefektettük az ágyába. Sok-sok „első” eszünkbe jut. Másfelől viszont, valljuk be: a gyermek szülinapi zsúrja minden évben stresszel jár. Igyekszünk, hogy minden tökéletesen alakuljon, ami ennyi gyerekkel szinte lehetetlen vállalkozás.

Mi azért vagyunk, hogy az ideális program adott legyen! Aki tartott már szülinapi bulit 10-15 gyereknek, tudja, hogy az ilyen partik könnyen fordulhatnak káoszba, ha a gyerekek nincsenek lekötve. Cégünk szabadtéri felfújható játékok (ugrálóvár, felfújható labirintus, mászófal, óriás csúszda stb.), és szimulátorok széles választékával várja Önt, melyek felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak a gyerekseregnek egész napra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bátran megadott elérhetőségeinken!

Gyerekrendezvények az év során

Az év legnagyobb hányadában elég jó idő van ahhoz, hogy kültéri rendezvényeket bonyolítsunk le céges szinten. Számos olyan alkalom van, ami ennek alapot nyújthat – most ezeket szeretnénk kicsit közelebbről megvizsgálni, ötleteket adni, hogy a munkavállalók és családjuk is jól érezzék magukat a céges eseményeken.

Akár már a tavaszi szünet is lehetőséget ad arra, hogy felfújható mobil játszóházzal okozzunk örömet a munkavállalók gyermekeinek. Ilyenkor már elég meleg van ahhoz, hogy igazán lehessen élvezni a szabadtéri játékot.

A következő, nagyon sokak által kedvelt rendezvényidőpont a gyereknap. Mászófallal, ugrálóvárral könnyen érdekessé lehet tenni a programokat a gyermekek számára.

A nyár rengeteg lehetőséget rejt magában, de ha nevezetes naphoz kötnénk a rendezvényeinket, akkor augusztus 20. is remek választás. Főleg azért szerencsés, mert még egy remek szórakozási lehetőséget ad a kicsiknek, mielőtt elkezdődne az iskola.

Ősszel az időjárás függvényében még ki lehet használni az őszi szünetet is a szabadtéri játékra.

Használja ki a lehetőséget és dobja fel vállalati rendezvényeit Ön is felfújható játékokkal, hogy a munkavállalók és családjaik egyaránt jól érezzék magukat!

Szórakozás mindenkinek: kalandpark

A céges rendezvények csak akkor lehetnek igazán élvezetesek a munkavállalók és családjaik körében, ha mindenki megtalálja a neki való kikapcsolódást, a kisgyerekektől egészen az idősekig. Persze ehhez sok minden szükséges, és sok érdeklődési kört kell lefednünk. 

A gyermekeknek a játékok és aktív programok, a felnőtteknek és az idősebbeknek a különböző kulturális programok, esetleg szakmai bemutatók, étkezdék lehetnek érdekesek. Viszont vannak olyan lehetőségek, melyekkel minden korosztály megtalálja a számítását. Ezek közé tartozik és talán ezen programok legjellemzőbb képviselője a kalandpark.

Ezeken az eszközökön egyaránt szórakozhatnak három vagy akár ötven évesek is. A használatukhoz kizárólag ügyesség kell, így mindenki számára használható. Alapvetően a kalandparkok több akadályból álló akadálypályák, melyek önfeledt, aktív kikapcsolódást jelentenek az azokat használóknak.

Ha szeretne igazán jó hangulatot teremteni céges rendezvényén, válassza mobil kalandpark szolgáltatásunkat! Rendezvénye résztvevői garantáltan jól érzik majd magukat!

Iskolai rendezvény elmaradhatatlan kellékei

Biztosan emlékszünk még a régi szép időkre, amikor az általános iskola által szervezett sütögetéseken, ügyességi vetélkedőkön önfeledten élveztük az együtt töltött időt szüleinkkel és barátainkkal egyaránt. Ez ma sincs másképp, hiszen egy ilyen alkalom számos lehetőséget kínál a játszásra, beszélgetésre, jókedvre.

Szervezzen Ön is diákjainak és szüleiknek egy felejthetetlen kinti együttlétet, ahol mindenki jól érezheti magát. Ha minket választ, mi garantáljuk az önfeledt szórakozást! A gyerekek kedvenceit visszük el az iskola kertjébe, mint például a felfújható légvárat, felfújható csúszdás akadálypályát, felfújható labirintus és egyéb szabadtéri játékot, amellyel örök élményt szerezhet a gyerekeknek. Mindeközben a szülök nyugodtan tudnak sütögetni, beszélgetni és hasznos időt tölteni egymással. A gyerekek pedig élvezik az önfeledt és teljes mértékben biztonságos, felfújható kültéri játékok adta lehetőségeket.

Vegye igénybe Ön is ezeket a nagyszerű játékokat, és keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Értékesítés

Mobil: +36 70 335 1831
Tel.: +36 23 371 137 
Fax: +36 23 382 141
Web: https://trim.hu
E-mail: sales@trim.hu

Cégadatok

TRIM-2002. Kft.
Székhely: 2049 Diósd, Jolán u. 11.
Telephely: 2049 Diósd, Petőfi Sándor u. 37.
Adószám: 12823396-2-13
Cégjsz.: 13 09 106755

Postázási cím

2049 Diósd, Petőfi Sándor u. 37. 

Minden jog fenntartva © 2015 Trim Kft.

Programok és eszközök

Fő kategóriák

Összes játékÚjdonságokFelfújható játékokExtrém játékokKarneváli, vidámparki játékokParty játékokSzimulátorok, VR játékokSportjátékok, technikai sportokKiegészitő programokEzoterikus, önismereti és kényeztető programokSzínpadi programokFotóautomaták, interaktív fotózás

Tematikák

AutósCasinoCsaládi napCsapatépítőEsküvőFelnőttFesztivál, roadshowFocisGála, fogadás, bankettGyerekHagyományőrző, népiesInteraktívKarácsonyKonferencia, sajtótájékoztatóKiállítás, stand, promócióLogikai, fejtörőMagánrendezvényÓriásRetroVízi

Kosztályok, Nemek

Kisgyermek (1-6 év)Kisiskolás (6-12 év)Serdülő (12-18 év)Felnőtt (18+)FérfiNői
(0)
Keres